Blog Post

News from us
02 October 2021

Ruud Weber Band ft Lars Muller 8 okt Cactus Hengelo

||
0 Comment
|

Ruud Weber Band ft Lars Muller 8 oktober Bluesnight Hengelo – Muziekcafe de Cactus

De uit Enschede afkomstige Ruud Weber kennen we als zanger bassist van King of the World en Snowy White. Hij begeleide nationale en internationale artiesten als Matt Schofield, Kid Ramos, Jon Amor, Mick Taylor, David Gogo e.v.a. Hij werd tot driemaal toe verkozen tot “Best Blues Bassist” (2013, 2014, 2016) door the Dutch Blues Foundation. De Ruud Weber band komt samen met gitaarvirtuoos Lars Muller die beïnvloed is door de “three Kings (BB, Albert & Freddie King) maar ook door de moderne bluesgitaristen als Larry Carlton en Robben Ford. Drummer Marco Overkamp kennen onder andere van zijn werk bij het Bluesworld Collective waarbij hij een grote reeks blues artiesten begeleide. De roots en blues van dit powertrio is sterk getypeerd door de karakteristieke gitaarsound van Lars Muller. De energieke show van Ruud Weber met een mix van vele roots stijlen staat voor absolute wereldklasse. De ervaring druipt eraf bij dit trio!

www.ruudweber.com

Ruud Weber – zang/bas
Lars Muller – gitaar/zang
Marco Overkamp – Drums

|

Leave a Reply

Space Captain // King of the World - Connected
  1. Space Captain // King of the World - Connected
  2. I can’t help myself // King of the World - Connected
  3. Life after you // King of the World - Connected
  4. Money // King of the World - Connected
  5. Eyes wide open // King of the Wolrd - Connected
  6. Saving Grace // King of the World - Connected
  7. Future man // King of the World - Connected
  8. Give me back my heart // King of the World - Give me back my heart
  9. Connected // King of the World - Connected
  10. Love don’t come from you (King of the World) // King of the World - Connected